Arriva Youcanprint Plus: le tue spedizioni Gratis in Italia, per sempre. Provalo Gratis per 15 giorni >
Kolorimetria e Aplikuar di Claudio Terribile
 
Valuta questo libro:
Informazioni editoriali {DATI}
  • Titolo: Kolorimetria e Aplikuar
  • Autore: Claudio Terribile
  • Data di uscita: 2018
  • Editore: Youcanprint
  • DRM: Assente
  • ISBN: 9788827830116
{DATI_FINE}
EBOOK
€9,99 Aggiungi al carrello
Disponibilità immediata.
{DESC} Ky libër lind nga një qëllim i dyfishtë. I pari është që të ofrohet një hairstylist-i me një mjet i përshtatshëm për t'u marrë me problemet që çdo ditë has në punën e tij. Sa herë na ka dodhur që të kemi glacencat minimale dhe të jemi edhe nën rezervë në depo dhe na është dashur të korrigjojmë me truket dhe "truke" të fituara nga përvoja e akumuluar gjatë viteve në profesionin tonë. Qëllimi i dytë është që të siguroj një mjet të vërtetë edukativ për të gjithë ata që i afrohen kësaj botë te bërë nga teoria, praktika dhe shumë kreativitet.Të njohësh mire tematikat e kolorimetrisë dhe t’a aplikosh atë me rezultate të kënaqshme nuk është një detyrë e lehtë.
 
Questo libro ha ottenuto N. 0 recensioni dai nostri lettori

Scrivi una recensione
Si deve essere connessi al sito per poter inserire una recensione. Registratevi se non avete ancora un account.

busy
 

Utilizziamo i cookie per garantirti la migliore esperienza sul nostro sito. Per saperne di più