Facebook

CARRELLO

Mancano {{remaingForFreeShipping|currency}} per ottenere le spese di spedizione Gratis

Totale {{totalAmount|currency}}

Non hai ancora nessun articolo nel carrello.
Kolorimetria e Aplikuar

Kolorimetria e Aplikuar

di Claudio Terribile (Autore)

Ky libër lind nga një qëllim i dyfishtë. I pari është që të ofrohet një hairstylist-i me një mjet i përshtatshëm për t'u marrë me problemet që çdo ditë has në punën e tij.
Sa herë na ka dodhur që të kemi glacencat minimale dhe të jemi edhe nën rezervë në depo dhe na është dashur të korrigjojmë me truket dhe "truke" të fituara nga përvoja e akumuluar gjatë viteve në profesionin tonë. Qëllimi i dytë është që të siguroj një mjet të vërtetë edukativ për të gjithë ata që i afrohen kësaj botë te bërë nga teoria, praktika dhe shumë kreativitet.Të njohësh mire tematikat e kolorimetrisë dhe t’a aplikosh atë me rezultate të kënaqshme nuk është një detyrë e lehtë.

Informazioni editoriali

Data di uscita
2018
Editore
Youcanprint
Pagine
204
ISBN
9788827830116

Recensioni clienti

0 su 5 stelle sulla base di 0 Recensioni
ePub EUR {{current_price.toFixed(2)}} EUR {{form.item.thisBook.listPrice.toFixed(2)}} Risparmi EUR {{saved_amount}} EUR {{form.item.thisBook.listPrice.toFixed(2)}}
EUR {{current_price.toFixed(2)}} EUR {{form.item.thisBook.listPrice.toFixed(2)}} Risparmi EUR {{saved_amount}} EUR {{form.item.thisBook.listPrice.toFixed(2)}}
Link per acquisto audible non disponibile
Youcanprint è la prima piattaforma Italiana di self-publishing

Youcanprint è la prima
piattaforma Italiana di self-publishing.

Youcanprint è da 5 anni consecutivi la prima piattaforma Italiana di self-publishing secondo l'Associazione Italiana Editori.

Dati AIE 2021 (Associazione Italiana Editori)