Arriva Youcanprint Plus: le tue spedizioni Gratis in Italia, per sempre. Provalo Gratis per 15 giorni >

Fiction

Bisogno di aiuto ?

esperto
Contattaci utilizzando la chat online in basso a destra o consulta le Domande più frequenti

Banner
Frymë e shqisës së gjashtë di Rudina Vukaj
 
Valuta questo libro:
Informazioni editoriali {DATI}
  • Titolo: Frymë e shqisës së gjashtë
  • Autore: Rudina Vukaj
  • Data di uscita: 2018
  • Editore: Youcanprint
  • DRM: Assente
  • ISBN: 9788827839669
{DATI_FINE}
EBOOK
€8,99 Aggiungi al carrello
Disponibilità immediata.
{DESC} Vetë titulli flet për një temë jo të thjeshtë që kërkon refleksion e, si pasojë, vetënjohje. Shqisa e gjashtë është abstrakte e, si rrjedhojë, shumë e vështirë për tu shpjeguar, por jo për këtë është e komplikuar për tu kuptuar. Libri përmban një rrëfim që do vetëm të sjedhë një shëmbull mbi çfarë është, dhe dhuron, shqisa e gjashtë e mbi të gjitha kujdesi me të cilin, kjo, duhet trajtuar. Ka njerëz që e shikojnë shqisën e gjashtë si një diçka jonatyrore, sipas meje nuk është ashtu, ajo është pjesë e natyrës tonë më të hershme, por që jeta e ‘civilizuar’ ka mohuar.
 
Questo libro ha ottenuto N. 0 recensioni dai nostri lettori

Scrivi una recensione
Si deve essere connessi al sito per poter inserire una recensione. Registratevi se non avete ancora un account.

busy
 

Utilizziamo i cookie per garantirti la migliore esperienza sul nostro sito. Per saperne di più