CARRELLO

  • {{item.qty}}x {{item.name}}
    {{item.total|currency}}

Totale {{totalAmount|currency}}

Non hai ancora nessun articolo nel carrello.

Acta Monstrorum

di Alex Rim Runa (Autore)

… është shkruajtur që akoma përpara se njeriu të krijohej, akoma përpara botërave dhe çdo krijese tjetër ekzistente, akoma përpara se ëngjëlli i lumturisë dhe i dashurisë të rrëzohej në prehrin e smirës dhe urrejtjes, akoma dhe më përpara ëngjëjve vetë … u përpunua mes flakëve të ferrit dhe ujërave të kristalta të parajsës një çelës gjysmë skeletrik dhe gjysmë ëngjëllor … me krahë ëngjëllore në ekstremitetin e mbylljes … një krah i artë dhe një karbon, i zi … i tillë çelës i destinohet ... Ёshtë shkruajtur gjithashtu që ai që do të vihet në zotërim të të tillë çelësi i tillë nuk do të njohë kurrë nxehtësinë e flakëve shkrumbuese të ferrit dhe ftohtësinë në stepat e akullta të parajsës …

Informazioni editoriali

  • Titolo Acta Monstrorum
  • Autore Alex Rim Runa
  • Data di uscita 2020
  • Editore Youcanprint
  • Pagine 256
  • ISBN 9788831692113

Recensioni clienti

0 su 5 stelle sulla base di 0 Recensioni
Cartaceo EUR {{current_price.toFixed(2)}} EUR {{form.item.thisBook.listPrice.toFixed(2)}} Risparmi EUR {{saved_amount}} EUR {{form.item.thisBook.listPrice.toFixed(2)}}
EUR {{current_price.toFixed(2)}} EUR {{form.item.thisBook.listPrice.toFixed(2)}} Risparmi EUR {{saved_amount}} EUR {{form.item.thisBook.listPrice.toFixed(2)}}
Link per acquisto audible non disponibile

Spesso comprati insieme

Acta Monstrorum
+
Il regno di Golosonia
Totale EUR 44.00
Questo articolo: Acta Monstrorum, Pubblicazione cartacea EUR 34.00
Il regno di Golosonia di Felice Carlo Ferrara, Helga Micari, Chiara Anicito, M. Ferrara, Pubblicazione cartacea EUR 10.00

I lettori hanno acquistato anche